Luoyang Mingzhen Bearing staal bal Co., Ltd

Producten

Nieuws & gebeurtenis

Stalen bal toepassing

Staal bal is een belangrijke fundamentele componenten en op grote schaal gebruikt in de metalen delen, electromechnical lagers, kogellagers, wind molen invloed, rotatiecyclus invloed, precisie mallen, metalen ambachten, decoratieve hardware, auto-onderdelen, motorfiets onderdelen en andere gebieden, met name in de industrie, rekening houdend met stalen bal speelt een belangrijke rol in de nationale economie. In bepaalde speciale omstandigheden om te voltooien van de vereisten van verschillende omgevingen te bereiken van de functie, het meestal vereisen speciale materialen stalen ballen. In feite, hebben sommige van de speciale materialen wijd gebruikt in verschillende gebieden van de bal in de nationale economie, met inbegrip van 9Cr18, 3Cr13, RVS, koper, aluminium, titanium en staal en Agaat, glas, Volkeramische kogellagers, enz. Verschillende materiële ballen toepassingen niet alleen de ontwikkeling van de consumptie-industrie van stalen kogel bevorderd, maar ook bevordering van de technische ontwikkeling van de industrie en de technologische vooruitgang. Bal is het belangrijkste deel van lagers en meest rollende element in rekening houdend met de industrie gebruikt. Zijn invloed op kwaliteit direct gezien. Met jarenlange stalen kogel productie ervaring, Luoyang Mingzhen rekening houdend met stalen ballen Co., Ltd. Continu investeren in apparatuur en technieken als een lange termijn methode ter verbetering van de kwaliteit van onze stalen ballen. Nu, onze chroomstaal ballen voor wind power lager heeft bereikt de top kwaliteit in China.


Onderzoek

Hebt u een onderzoekshandeling over offerte of samenwerking, aarzel niet om ons een e-mail naar info@mzsteelball.com of gebruik het onderstaande aanvraagformulier. Onze vertegenwoordiger zal u binnen 24 uur contacteren. Dank u voor uw interesse in onze producten.

Neem contact op met ons
Adres: Liupo dorp, stad van de Mangling, Yanshi, Luoyang, Henan, China.
Telefoon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mail:info@mzsteelball.com
Huis | Informatie | Producten | Technische informatie | Fotogalerij | Nieuws & gebeurtenis | Neem contact op met ons | Mobiele telefoon | XML | Main Page